Ara, aquí, pel planeta
Barcelona serà l’escenari aquest any del VII Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà, el primer tractat internacional de ciutats en matèria d’alimentació, que posa en relleu el paper estratègic de les ciutats en el desenvolupament de sistemes alimentaris sostenibles.

La ciutat es converteix així en Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, any en què es desenvoluparan més de noranta projectes i polítiques de foment de l’alimentació sostenible i una programació que s’estendrà des de principis d’any fins al desembre.

https://alimentaciosostenible.barcelona/ca

El test de l’alimentació sostenible

És saludable el que menjo? Qui ha fet el que estic menjant? Quanta carn he de menjar a la setmana? És una bona idea menjar del teu propi hort? Quantes bosses de residus de plàstic alimentari llenço a la setmana?

L’alimentació sostenible consisteix a alimentar-se de manera saludable, saborosa, en equilibri nutricional i amb respecte cap al teu cos, el teu entorn i, a la fi, cap al planeta. Les tradicions, els hàbits adquirits, la publicitat i el màrqueting de vegades poden fer que les nostres creences, costums i consum alimentari no siguin 100% saludables ni sostenibles. Vols millorar?

Digue’ns què menges i et direm com pots millorar!

COMENÇAR!

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari