Ingredients
500 g de pop
350 g d’arròs
2 cebes
2 tomàquets madurs
2 grans d’all
1 pebrot verd
1 l de brou de peix
julivert
oli d’oliva verge extra
sal
pebre negre
Preparació
Submergiu el pop en una olla gran amb força aigua salada bullent, 30 segons, i retireu-lo una estona. Repetiu l’operació tres vegades, com a mínim, i deixeu que cogui 1 h (fins que estigui ben tendre).
Retireu-lo i talleu-lo a trossets de mida regular.
En una cassola amb oli d’oliva, sofregiu la ceba, tallada ben fina, i els alls, a làmines fines.
Passats 2 min, incorporeu-hi el pebrot verd, net i tallat a dauets. Remeneu-ho una mica i afegiu-hi els dos tomàquets madurs ratllats i sense pela. Aneu-ho remenant i, quan comenci a agafar color, tireu-hi julivert net i picat. Sofregiu-ho 10 min.
Afegiu-hi el pop i regueu-ho amb el brou de peix. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i deixeu-lo coure 18-20 min, vigilant que l’aigua no s’evapori massa ràpid.
Salpebreu-ho i deixeu acabar de coure l’arròs. Tot seguit, ja podeu servir-ho a taula.
Font: Cuina.cat