Ingredients
3 ous
225 g de sucre
3 culleradetes de cafè de sucre avainillat
60 g oli d’oliva de les Garrigues
250 g de carabassa bollida
200 g farina de força
1 sobre de llevat químic
12 racions
 

Utensilis
Motlles o papers per a magdalenes
 

Elaboració
Amb la batedora de varetes, bateu els ous amb el sucre i el sucre avainillat 3 o 4 minuts fins que facin escuma i blanquegin.
Afegiu-hi, en un filet, l’oli poc a poc i anem batent.
Incorporeu-hi la carabassa aixafada amb una forquilla. Bateu-ho tot.
Poseu-hi la farina amb el llevat passats pel tamís (si no ho feu no passa res, però queda millor).
Remeneu fins que s’incorpori tota la farina, no més.
Poseu-ho en motlles de magdalenes o en papers. Si ho poseu en papers de magdalena, igualment recomano posar-los dins de motlles o flameres, pugen millor.
Coeu-les al forn, prèviament escalfat a 180°, durant uns 20 minuts, o vigileu que no es cremin.
Amb aquestes quantitats em surten 15 magdalenes grosses.

 

Font: receptes.cat

 

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari