INGREDIENTS
700 g cuixa de pollastre (ja sense os i tallat a macedònia)
400 ml llet de coco
2 cebes de Figueres
2 grans d’all
1 dit de gingebre
1 cullerada de curri
1 culleradeta de pebre vermell
Coriandre
Oli Arbequina
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
Tallem a juliana dues cebes de Figueres i les sofregim a foc lent amb oli arbequina i sal.
Quan la ceba sigui transparent hi afegim 2 grans d’all tallats a microbrunesa i un dit de gingebre que haurem tallat ben petit (sense pell). Ho integrem i ho sofregim 2 minuts.
En un bol hi posem 700 g de cuixa de pollastre que haurem tallat a macedònia i hi afegim 1 cullerada de curri, 1 culleradeta de pebre vermell, sal i pebre. Ho barregem tot i ho integrem a la cassola on hi havia la ceba.
Acabarem abocant-hi 400 ml de llet de coco. Ho integrem i ho deixem bullir un 15 minuts.
Ho emplatem i hi afegim una mica de coriandre picat per sobre.
Font: www.ccma.cat/tv3/cuines