Entra al web www.mercatdelmasnou.cat i registrat el teu email, també ens trobaràs el dia 8 d’octubre al MasnoberFest a la plaça dels Països Catalans, de 17: a 20:00 h i t’ajudarem a registrar-te. Entre tots els que es registri del 4 al 8 d’octubre, sortejarem un xec de 100 € per gastar al Mercat.

TROBARÀS EL FORMULARI PER SUBSRIURE’T A LA HOME D’AQUSTA WEB!

BASES REGULADORES PROMOCIÓ

1.- Objecte: Des del Mercat del Masnou es vol fomentar el traàfic del blog: www.mercatdelmasnou.cat

2.- Participants: Poden participar-hi únicament persones físiques majors d’edat.

3.- Mecànica. Els participants podran subscriure’s al blog del mercat des del 4 al 8 d’octubre, a través del formulari qu hi ha la pàgina principal del blog o bé mitjançant la persona representant del Mercat que hi haurà al MasnoberFest a la plaça dels Països Catalans, de 17: a 20:00 h el dia 8 d’octubre.

4.- El premi constarà d’un val de 100 € bescanviable a les parades del Mercat. Aquest val de compra es podrà fraccionar en compres de 20 €. En cap cas el premi podrà ser revenut o cedit a altres persones. Es podrà gaudir d’aquest premi entre l’octubre i el 30 de novembre del 2022.

5.- La participació en la Campanya implica l’acceptació integral d’aquestes bases i l’organització es reserva el dret de modificar-les, incloent-hi pròrrogues, dates i regals.Si el guanyador no respon abans del 20 d’octubre es realitzarà un nou sorteig.

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari