COMPRAR AL MERCAT ELS DIJOUS PER LA TARDA NO TE PREU
GUANYA UN XEC REGAL DE 100€ CADA DIJOUS A LA TARDA

BASES REGULADORES PROMOCIÓ

Comencem una nova etapa de servei i ara, des de l’1 de setembre el Mercat del Masnou romandrà obert dijous i divendres tot el dia. Dimarts a la tarda estarem tancats.

I volem celebrar-ho sortejant un xec regal de 100€ cada dijous a la tarda de setembre. Sols has de dipositar el teu tiquet de compra realitzada entre les 15h i les 20h a l’urna que trobaràs al Mercat (amb el teu nom i telèfon) i cada dijous a les 20:00 h s’extraurà el tiquet del guanyador/guanyadora i se li comunicarà i publicarà a les xarxes del Mercat.

1.- Objecte: Des del Mercat del Masnou es vol fomentar l’assistència els dijous a la tarda sortejant un val de 100 € per bescanviar en compres al Mercat.

2.- Participants: Poden participar-hi únicament persones físiques majors d’edat.

3.- Mecànica. Els participants podran dipositar els seus tiquets de compra indicant telèfon i nom entre les 15:00 h i les 20:00 h dels dijous 1,8,15,22 i 29 de setembre a una urna situada al Mercat del Masnou. Cada dijous a les 20:00 h s’extraurà el tiquet del Guanyador/guanyadora i se li comunicarà i publicarà a les xarxes del Mercat.

4.- El premi constarà d’un val de 100 € bescanviable a les parades del Mercat. Aquest val de compra es podrà fraccionar en compres de 20 €. En cap cas el premi podrà ser revenut o cedit a altres persones. Es podrà gaudir d’aquest premi entre el setembre i el 30 de novembre del 2022.

5.- La participació en la Campanya implica l’acceptació integral d’aquestes bases i l’organització es reserva el dret de modificar-les, incloent-hi pròrrogues, dates i regals.

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari