Al Mercat del Masnou estem orgullosos que la nostra vila pertanyi a la DO d’Alella, per això us convidem a gaudir la propera festa de la Verema que se celebrarà entre el 4 i el 14 de setembre, perquè la verema és una part fonamental de la nostra gastronomia.

La verema, collita dels raïms, mobilitzava molta gent i durant unes setmanes de setembre canviava la fesomia de les poblacions. El transport dels raïms amb les portadores, el piar que d’ordinari es feia a l’entrada de la casa, la flaire del most que impregnava l’ambient, contribuïen a donar als pobles un aire peculiar, simpàtic i pintoresc.
Les visites als cellers, la presentació dels vins de la denominació d’origen, les xerrades, la música, la cultura popular, la fira d’artesans i la gastronomia són tots els elements que es complementen i que fan de la Festa de la Verema d’Alella un moment on es convoquen veïns i veïnes per retrobar-se i compartir experiències.
La Festa de la Verema celebra la tradició vitivinícola d’Alella amb més d’una trentena d’activitats de contingut vinícola, popular i tradicional, com: visites guiades a cellers, presentació de vins DO Alella, Mostra Gastronòmica, Tapes i Vi DO Alella, classes magistrals de vins, correfoc, gegants, balls…

Hi podeu trobar el programa d’activitats aquí:

Programa d’activitats

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari