El Mercat del masnou colabora en la organització del Tobogan Infinit, una activitat enmarcada en festa major que serà molt i molt refrescant.
Enguany, el tobogan d’aigua de 129 metres estarà situat al carrer Pintor Fortuny, entre la Plaça de l’11 de Setembre i la Plaça de la República d’11 a 15h. A més, a la mateixa Plaça de la República podreu gaudir de carpes de restauració a càrrec d’establiments adherits al Masnou Comerç🍕🍔🍺

Del 7 al 30 de Juny, comprant als comerços adherits al Masnou Comerç (els de la banderola🚩) i a les parades del Mercat Municipal podreu aconseguir els vals per obtenir tickets d’una baixada, o la polsera que os donarà accés a viatges il.limitats.

Els vals es canviaran per la polsera o pels tickets d’un viatge el mateix dia del Tobogan a la carpa del Masnou Comerç a partir de les 10h.

3 vals = 1 baixada

6 vals = 1 polsera

El Tobogan Infinit és per a majors de 6 anys i no té límit d’edat màxima! 👦🏻👱🏽‍♀️👨🏻‍🦰👵🏾👴🏼Podeu portar els pares, els avis i els besavis si voleu! Això si, els majors de 99 anys seria recomenable que consultessin abans al seu metge de capçalera😅

Per als més petits, hi haurà també un mini-tobogan inflable de lliure accés🆓

No t’ho pensis més! Aquest mes de Juny… Llança’t a comprar al Masnou!!🛍

Deixaràs que t’ho expliquin?

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Commentari ( 1 )

  • Concepción

    Molt contenta de rebre les vostres publicacions

Deixa el teu comentari