Aquest cap de setmana (7 I 8 DE MAIG) el Mercat del Masnou estarà present a la tradicional Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou, a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil que acollirà comerços i espais de restauració, d’activitats infantils i d’espectacles, entre altres reclams.
El mercat tindrà un espai on durant els dos dies es podran adquirir els pollastres a la llenya i altres productes de Pollos Don Luis, podràs degustar cucurutxos d’embotits amb picos de pa i brotxetes de fruites amb xocolata.
Diumenge farem la gran paellla del Mercat

Per primer cop, la Fira s’instal·larà a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil. Es mudarà, per tant, del port, que és el lloc on s’havien celebrat les edicions anteriors. No obstant això, es manté lligada a la temàtica marinera, ja que la disposició dels espais imitarà la coberta d’un vaixell. A la proa s’ubicarà l’Espai Gastronòmic, on una quinzena de restauradors oferiran els seus millors plats. Hi haurà taules per als comensals, així com un escenari per a vermuts musicals, concerts i altres activitats. Per exemple, dissabte al migdia tindrà lloc l’Enotast el Masnou. Les persones que s’inscriguin a aquesta activitat degustaran dos vins de la DO Alella acompanyats de dues delícies fetes al Masnou: les anxoves de L’Anxoveta i la botifarra d’ou de Can Rac. A més, s’hi presentarà el nou catàleg de productes de la gastronomia local Tasta el Masnou.

A la popa hi haurà l’Espai Comercial. El públic hi podrà visitar una quarantena de parades que constituiran una bona mostra de les botigues i serveis que ofereix el teixit comercial masnoví. En aquest espai també hi haurà un escenari per a diverses actuacions i concerts. És també l’indret on hi haurà el punt d’informació de l’Ajuntament del Masnou. Entremig, a la part central de la coberta, hi haurà l’espai infantil, on s’hi faran tallers i altres activitats. La canalla també hi trobarà dues atraccions sostenibles: uns cavallets i un vaixell ben divertits.

La 21a Fira Comercial i Gastronòmica és una iniciativa que organitza l’Ajuntament del Masnou amb l’objectiu de donar a conèixer la gastronomia local i promocionar l’activitat comercial del municipi.

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari