Ingredients per a la recepta
4 filets de vedella
250 g de bolets variats
1 ou
1/2 ceba
1 got de vi blanc
150 g de ceps
1/2 got de brou
1 punta de bitxo
2 grans d’all
1 cullerada d’oli d’oliva
orenga
pebre
Elaboració de la recepta
En una paella s’ofeguen els bolets tallats a làmines amb la ceba i l’all.
Abans que agafin color daurat s’afegeix el vi blanc i es deixa que s’evapori lentament.
En una planxa a part es fan els filets amb una mica de sal grossa.
Per preparar la salsa, en una paella s’ofeguen els ceps cuits tallats a làmines amb la ceba i l’all.
Abans que agafin color daurat s’afegeix el vi blanc i es deixa que s’evapori lentament, just abans de servir s’afegeix l’ou batut i es barreja bé sense que arribi a quallar.
Repeteix la mateixa acció amb els ceps i serveix calent.