Figues

INGREDIENTS
12 figues
400 g de recuit
1 tasseta d’oli extra verge
40 g de mantega
1 cullerada de sucre
romaní
1 aranja blanca
1 aranja rosa
100 g d’avellanes
50 g de sucre morè

PREPARACIÓ
Per començar, en una paella ben calenta poseu-hi el sucre morè.
Quan estigui ben desfet, afegiu-hi les avellanes, remeneu-les bé i deixeu-les caramel·litzar. Seguidament, retireu-les del foc i reserveu-les.

A continuació, poseu en un bol l’aranja blanca i la rosa, pelades i tallades a daus, i l’oli i deixeu-ho marinar durant uns 20 minuts.

Mentrestant, poseu en una safata una mica de mantega, sucre, una branca de romaní i les figues senceres, i deixeu-ho coure al forn durant 3 minuts a 180 graus.

I ja per acabar, feu una base de recuit al centre del plat, poseu-hi a sobre les figues i les aranges marinades, i guarniu el plat amb les avellanes caramel·litzades.

 

Font: ccma.cat/tv3/cuines

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari