
Proposta no.1: Les croquetes mai fallen
Croquetes gourmet
Chema Soler
No ens arrisquem gaire amb aquesta novetat, les croquetes són transversals, universals i mai han generat rebuig. A no ser que estiguin mal fetes, cosa que no et passarà si segueixes les receptes del llibre definitiu del món croquetil.

Proposta no.2: El llegat de la Ruscalleda
Felicitat
Carme Ruscalleda
El llibre homenatge de Carme Ruscalleda, en el 30 aniversari de l’anyorat restaurant Sant Pau.

Proposta no.3: Atreveix-te a viatjar amb l’estòmac
Comer, viajar, descubrir : una irreverente guÃa gastronómica
Anthony Bourdain & Laurie Woolever
Fa tres anys ens va deixar molt abans del que li tocava, però som afortunats de poder llegir el seu darrer llibre, un homenatge a les gastronomies del món que més apassionaven a Anthony Bourdain, un cuiner, gastrònom, divulgador i viatger inoblidable.

Proposta no.4: Estimo el verd
Cocina vegetariana
Anna Helm Baxter
Si ja en tens prou de carn i subproductes cà rnics, et proposem un llibre de cuina vegetariana amb receptes senzilles i saboroses que farien avergonyir qualsevol guisat de xup xup. .

Proposta no.5: Peix al cove
Todo el pescado : nuevas maneras de cocinar, comer y pensar
Josh Niland
La mÃtica frase d’en Pujol aplicada al món de la cuina. Un vademècum del peix, des de com comprar-lo, com conservar-lo i receptes revolucionà ries que et faran replantejar tot el que abans sabies sobre el tema. Un llibre que viatja des d’Austrà lia fins a les biblioteques

Proposta no.6: In vino veritas, in aqua sanitas
Cuaderno práctico de maridaje : aprende a combinar platos y vinos como un sumiller
Xavier Ayala
Quantes vegades has anat a un restaurant i t’han preguntat, quin vi desitja? i penses que l’equació vi negre-carn, vi blanc-peix és infal·lible…o no? Deixa’t seduir pel ventall de varietats vinÃcoles i busca la veritat.

Proposta no.7:- La pasta o la vida!
¡Ramen! : un libro de cocina en formato cómic
Hugh Amano y Sarah Becan
Et pensaves que recomanarÃem un llibre de pasta italiana….doncs no! Et proposem un còmic sobre Ramen, la “sopa” inventada pels xinesos, popularitzada pels japonesos i que s’ha posat de moda als països occidentals.

Proposta no.8: Cuina per enamorar
L’Erotisme a la cuina
Cati Aguiló
Si has arribat fins aquà és perquè ets de les persones que s’enamoren per l’estómac, per això t’oferim receptes afrodisÃaques que beneficiaran la teva sensualitat i la de la teva parella.

Proposta no.9: Deixem pas als professionals
La Pilota, a l’olla
Fermà Puig
Un cuiner nostrat i estimat amb una capacitat comunica fora de dubte, si l¡has escoltat a Rac1, gaudirà s amb les receptes regades amb textos de gent com José Antich, Albert Arbós, Jordi Basté, Tatxo Benet, Ramon Besa, Joan Besson, Jordi Bosch, Pilar Calvo, Mà rius Carol, Santi Carreras, Miguel Dalmau…

Proposta no.10: Del Japó a taula
Tabi no sakana : bocados de un viaje gourmet
Qusumi Masayuki, Uonome Santa
Tenim debilitat per la cuina japonesa i com a colofó de la tria et recomanem un viatge a finals del segle XVIII, on un desconegut escriptor rep l’encà rrec de recopilar els millors menjars i sakes del paÃs nipó. Una aventura gastronòmica plena d’aventures i descobriments.