Proposta no.1: Les croquetes mai fallen
Croquetes gourmet
Chema Soler


No ens arrisquem gaire amb aquesta novetat, les croquetes són transversals, universals i mai han generat rebuig. A no ser que estiguin mal fetes, cosa que no et passarà si segueixes les receptes del llibre definitiu del món croquetil.

Proposta no.2: El llegat de la Ruscalleda
Felicitat
Carme Ruscalleda


El llibre homenatge de Carme Ruscalleda, en el 30 aniversari de l’anyorat restaurant Sant Pau.

Proposta no.3: Atreveix-te a viatjar amb l’estòmac
Comer, viajar, descubrir : una irreverente guía gastronómica
Anthony Bourdain & Laurie Woolever


Fa tres anys ens va deixar molt abans del que li tocava, però som afortunats de poder llegir el seu darrer llibre, un homenatge a les gastronomies del món que més apassionaven a Anthony Bourdain, un cuiner, gastrònom, divulgador i viatger inoblidable.

Proposta no.4: Estimo el verd
Cocina vegetariana
Anna Helm Baxter


Si ja en tens prou de carn i subproductes càrnics, et proposem un llibre de cuina vegetariana amb receptes senzilles i saboroses que farien avergonyir qualsevol guisat de xup xup. .

Proposta no.5: Peix al cove
Todo el pescado : nuevas maneras de cocinar, comer y pensar
Josh Niland


La mítica frase d’en Pujol aplicada al món de la cuina. Un vademècum del peix, des de com comprar-lo, com conservar-lo i receptes revolucionàries que et faran replantejar tot el que abans sabies sobre el tema. Un llibre que viatja des d’Austràlia fins a les biblioteques

Proposta no.6: In vino veritas, in aqua sanitas
Cuaderno práctico de maridaje : aprende a combinar platos y vinos como un sumiller
Xavier Ayala


Quantes vegades has anat a un restaurant i t’han preguntat, quin vi desitja? i penses que l’equació vi negre-carn, vi blanc-peix és infal·lible…o no? Deixa’t seduir pel ventall de varietats vinícoles i busca la veritat.

Proposta no.7:- La pasta o la vida!
¡Ramen! : un libro de cocina en formato cómic
Hugh Amano y Sarah Becan


Et pensaves que recomanaríem un llibre de pasta italiana….doncs no! Et proposem un còmic sobre Ramen, la “sopa” inventada pels xinesos, popularitzada pels japonesos i que s’ha posat de moda als països occidentals.

Proposta no.8: Cuina per enamorar
L’Erotisme a la cuina
Cati Aguiló


Si has arribat fins aquí és perquè ets de les persones que s’enamoren per l’estómac, per això t’oferim receptes afrodisíaques que beneficiaran la teva sensualitat i la de la teva parella.

Proposta no.9: Deixem pas als professionals
La Pilota, a l’olla
Fermí Puig


Un cuiner nostrat i estimat amb una capacitat comunica fora de dubte, si l¡has escoltat a Rac1, gaudiràs amb les receptes regades amb textos de gent com José Antich, Albert Arbós, Jordi Basté, Tatxo Benet, Ramon Besa, Joan Besson, Jordi Bosch, Pilar Calvo, Màrius Carol, Santi Carreras, Miguel Dalmau…

Proposta no.10: Del Japó a taula
Tabi no sakana : bocados de un viaje gourmet
Qusumi Masayuki, Uonome Santa


Tenim debilitat per la cuina japonesa i com a colofó de la tria et recomanem un viatge a finals del segle XVIII, on un desconegut escriptor rep l’encàrrec de recopilar els millors menjars i sakes del país nipó. Una aventura gastronòmica plena d’aventures i descobriments.

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari