Iogurt

El iogurt és un dels aliments més comuns i versàtils

 

Ajuda davant els antibiòtics.
Quan arriba el fred i apareixen els refredats, es tendeix a prendre antibiòtics. Aquests medicaments actuen contra els bacteris causants de les infeccions de manera agressiva, i poden col·lateralment eliminar els bons bacteris que equilibren la flora intestinal. Consumir iogurt ajuda a recuperar i protegir l’intestí durant i després del consum d’antibiòtics.

 

Bona digestió.
Existeixen menjars que produeixen digestions pesades; no obstant això, els iogurts són una gran ajuda per fer que el procés digestiu sigui el més lleuger possible gràcies al seu alt contingut en bacteris i nutrients essencials.

 

Pell forta i hidratada.
Els iogurts aporten també grans beneficis per a la pell: contenen proteïnes imprescindibles per mantenir el cutis ferm, alleuja les tensions que poden afectar i causar acne, i prevenen l’aparició d’arrugues. En definitiva, és un aliment que enforteix la pell i la hidrata.

 

‘Toppings’ saludables.
És habitual veure tendes que venen iogurts carregats de toppings per afegir-hi més sabor. En funció dels quals es triïn, el iogurt pot passar de ser un menjar sa a un de gens sauldable. Si l’objectiu és cuidar la salut, la millor idea serà incloure complements com musli, fruites de temporada o fruita seca. Si es tenen ganes de xocolata, és ideal que sigui pura i sense sucres, i si s’usa alguna cosa cruixent, que sigui civada o cereals integrals, i no galetes o pans de pessic.

 
 

 

Font: cuina.cat

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari