Trempó mallorquí

És “l’amanida mallorquina” per excel·lència heretada de la cultura popular més tradicional, principalment consumida durant els mesos de canícula per ser una aposta molt lleugera i saludable.

 
Ingredients
2 Tomàquets d’amanir
2 Pebrots verds
1 Ceba blanca mitjana
Sal
Oli d’oliva verge
Vinagre negre

 
Elaboració
Es renten els tomàquets, se’ls hi treuen les llevors i es tallen a daus.
Es renten els pebrots verds, s’obren i es treuen les llevors i es tallen a trocets petits.
Es pela la ceba, es fan quatre quarts i es passa per aigua per tal que perdi una mica d’acidesa. S’aixuga i es talla a daus.
Tot això es barreja en una plata per amanides i es trempa posant-li sal, unes gotes de vinagre negre i bastant d’oli.
Ja està a punt per a servir.

 

Font: receptes.cat

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari