jul. 03, 2019

Com podem conservar els plàtans?

Els plàtans són una fruita que ens pot durar tot l’any i que es pot conservat bé, però cal saber alguns trucs. Segur que heu notat que dins el fruiter, fora de la nevera, es posen negres molt aviat.

Primer, no els posis al costat de les pomes, perquè aquesta fruita fa madurar ràpidament les que té al voltant.

També és important que els plàtans no estiguin en una zona massa càlida ni tampoc que es congelin, així doncs, l’ideal és que estiguin fora de la nevera, però en una zona temperada (a uns 12 o 15 graus). Important! No els guardis en una bossa de plàstic tancada, perquè aleshores maduren i fermenten. Millor si la bossa és de paper i amb forats per permetre que la fruita respiri.

I ara anem amb dos consells infal·libles: el primer és congelar-los sense la pell i preferiblement a trossets. Poden conservar-se fin a 2 mesos al congelador amb totes les seves propietats i els tindràs a punt per si vols preparar un batut. També pots posar-los a la nevera (no a la part més freda) en una bossa amb dos o tres trossos de llimona tallada. Així evitarem que se’ns posin negres.

Font: somdemercat

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari

Newsletter

Introduïu la vostra adreça electrònica a continuació per subscriure-us al nostre newsletter i rebre ofertes exclusives, promocions y notícies.

Gràcies per subscriure-us!

Something went wrong.