Ingredients:
500 g d’espàrrecs, 1 patata, 1 porro, 1 all tendre, 750 ml de brou de verdures (o aigua mineral), oli d’oliva verge extra, sal i pebre.
Elaboració:
– Talla la part llenyosa inferior dels espàrrecs i trosseja la resta. Reserva.
– En una cassola amb un raig d’oli d’oliva, salteja el porro i l’all tendre picats fins que agafin una mica de color. Afegeix la patata pelada i en trossos, salpebra i tot seguit afegeix el brou de verdures i cuina a foc mitjà fins que la patata estigui cuita.
– Mentrestant salta els trossos d’espàrrec en una paella amb una mica d’oli i amaneix-los amb sal i pebre. Simplement per daurar-los una mica i que pugin de gust. Quan faltin dos o tres minuts per acabar la patata, afegeix-los a la cassola i acaba de cuinar conjuntament.
– Triturar el conjunt fins a obtenir una crema densa i ja ho tenim.
Font: gastronosfera.com