Ja és Nadal al Mercat del Masnou i ve ple d’activitats per gaudir amb tota la família. Per primera vegada reunirem diferents cors de cant de la nostra vila per fer una cantada de nadales que durant diferents dies de desembre podrem gaudir al Mercat.

També podreu vindre a guarnir el mercat amb els guarniments que podreu comprar a favor de La Marató de TV3, perquè la solidaritat torni a ser un gran valor de la nostra societat. Aquest any, per recolzar la investigació sobre les malalties mentals, un altra pandèmia que per desgràcia ens pot afectar a tots. Us esperem.

També podreu gaudir de la música més nadalenca amb un concert de nadales al més pur estil swing de la banda Evil Rosebut, el dia 18 a les 18 h, mentre us reconforteu amb una xocolata o un vi calent, també a favor de La Marató.

A més podreu gaudir els dies 21 i 23 de desembre de la màgia dels contacontes al Mercat. Nadal en estat pur.

I per acabar d’arredonir les festes, el dia 23, sortejarem unes paneres amb producte entre tots aquells que hi participeu amb tiquets de compra que podreu dipositar a unes urnes que trobareu al mercat.
Us esperem, perquè ja és Nadal al mercat!

PROGRAMA

De l’1 al 24 de desembre en horari del Mercat
Engalanem el Mercat! Durant tot el mes, podreu adquirir guarniments de Nadal a favor de la Marató de TV3 per guarnir el Mercat

Dissabte 11 · 11:00h/12:00h
Cantada de nadales al Mercat amb l’Escola Municipal de Música del Masnou i la Teatral.

Dissabte 18 12:00h
Cantada de nadales al Mercat amb el Cor Scandicus.

Dissabte 18 · 18:00 a 20:00
Festa del Mercat amb l’actuació d’Evil Rosebud.

Dimarts 21 18:00h a 19:00h
Contacontes de Nadal.

Sorteig de 12 paneres amb productes del mercat.<

Dijous 23 11:00h a 12:00h
Contacontes de Nadal.

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari