Ingredients
per a 8 persones
1/2 litre de brou de pollastre
1/2 quilo de Fideus nº 2
8 meitats de peus de porc cuits desossats i trossejats
30 gr de ceps deshidratats
2 grans d’all
Bolets shitakes 1/2 quilo
Sal, oli d’oliva

Elaboració:

Com que estem a tardor hi ja hi ha ceps, els podem utilitzar frescos, però en tot cas, també podríem utilitzar-los deshidratats i posar-los en remull en el brou de pollastre calent perquè vagi agafant el gust dels bolets.
Comencem Sofregint els fideus en una paella amb oli de gira-sol fins que quedin daurats d’una manera uniforme i escorrem.
Netegem els shitakes i trossegem en juliana i els sofregim a foc suau.
Afegim els alls laminats molt fins.
Afegim els fideus i els peus de porc.
Afegim el brou amb els bolets deshidratats de a poc a poc. A mesura que vagi absorbint anem afegint.
Apartem del foc cobrint amb draps de cuina nets i secs.
I ja sabeu, una miqueta d’allioli i un gotet d’un bon vi de la DO Alella.

Un plat per llepar-se els dits a un cost ben assequible!

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari