Avui volem compartir amb vosaltres una recepta de la Bacallaneria Natàlia, si teniu convidats, segur que tornaràn

Ingredients
1 tarrina de brandada de bacallà
Flors de carbassó
Trufa
Anxoves del cantàbric
Olives Kalamata
Oli d’oliva
Nou moscada

Passos a seguir

Ratllem la trufa, l’afegim a la brandada de bacallà i barregem bé.
Posem la brandada trufada dins d’una màniga pastissera i anem omplint les flors de carbassó, les reservem en una safata de forn.
Treiem el pinyol de les olives Kalamata i les nem introduint en el morter, amb l’oli d’oliva i una mica de nou moscada per fer una pasta (olivada).
Posem les flors a gratinar al forn a 180ºC graus durant 2 minuts.
Emplatem amb una pinzellada d’olivada, 2 anxoves i les flors gratinades

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari