Ingredients (per a 4 persones)
600 g de naps (poden ser de colors diferents)
100 g de nous picades
1 c.p. de gingebre en pols
1 c.p. de cúrcuma en pols
1 c.p. de comí en pols
1 c.s. d’oli d’oliva
Fulles de menta fresca
1 magrana desgranada

Per a la vinagreta:
1 c.p. de mel
2 c.s. vinagre de poma
Ratlladura d’1 llimona bio

Elaboració
Renteu els naps (no cal que els peleu, si són ecològics), trossegeu-los al gust (jo els he tallat en làmines més aviat fines, de manera que serà menys temps de forn que si es tallen més gruixuts) i poseu-los en una safata de forn. Preescalfeu el forn a uns 180 ºC. Ruixeu amb oli d’oliva i les espècies en pols i barregeu. Enforneu uns 15 minuts fins que els naps estiguin tous; afegiu-hi les nous i deixeu al forn uns 10 minuts més.
Mentrestant, elaboreu la vinagreta barrejant els ingredients. Fora del forn, barregeu els naps i les nous amb els grans de magrana, la vinagreta i trossets de fulla de menta fresca. Serviu-ho acompanyat d’amanida o, si voleu que sigui un plat més complet, amb quinoa o un llegum.

Font: https://etselquemenges.cat/

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari