Ingredients
600 g de llenties Du Puy
1,8 l d’aigua
250 g de tomàquets variats
1 ceba petita
pebrot vermell
pebrot groc
1 pebrot verd italià
sal
pebre negre
el suc d’1 llimona
vinagre de xerès
fulles de julivert
oli d’oliva verge extra
germinats de porro o germinats variats
Preparació
Feu coure les llenties en l’aigua, a foc suau, 20-25 min, saleu-les al final de la cocció. Coleu-les i refresqueu-les.
Peleu la ceba i talleu-la en juliana.
Renteu els tomàquets i trossegeu-los.
Renteu els pebrots, elimineu-ne les llavors i la membrana blanca interior, i talleu-los a dauets.
Barregeu les llenties amb totes les verdures i amaniu-ho amb sal, pebre negre, vinagre de xerès, suc de llimona i oli d’oliva. Afegiu-hi unes fulles de julivert picat i els germinats de porro.
Barregeu-ho i serviu-ho.
Font: cuina.cat