INGREDIENTS (PER A 2 PERSONES)
170 g de xampinyons
80 g de ceps (o més xampinyons si no en trobeu)
1 ceba gran
1 pot de crema vegetal per cuinar d’anacards
150 ml d’aigua mineral
1 c.p. de llevat nutricional
Pebre negr
Sal marina
Oli d’oliva verge extra
Cibulet
Talleu la ceba a mitges llunes i salteu en una olla amb oli d’oliva verge extra i un pessic de sal durant 10 minuts.
Afegiu els bolets nets i trossejats i un pessic de sal. Tapeu i salteu 10 minuts més.
Afegiu la crema d’anacards (reserveu-ne una mica per servir la crema), l’aigua i pebre negre al gust.
Tapeu i deixeu coure 5 minuts més.
Afegiu el llevat nutricional.
Tritureu amb un minipimer o en un processador d’aliments fins a aconseguir una textura fina i homogènia.
Afegiu una mica més d’aigua si preferiu una textura més líquida.
Serviu la crema amb un rajolí de crema d’anacards, un rajolí d’oli d’oliva verge extra, 3-4 anacards crus i cibulet picat.
Font: etselquemenges.cat