Ingredients
Bolonyesa [Veure recepta]
400 grams de macarrons
150 grams de llardons
Un sobre de pernil d’ànec
Mantega
Aigua Sal
Oli d’oliva
Utensilis
Un wok de mida gran
Una cassola fonda
Una escorredora
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un atuell de plàstic fondo
Elaboració
Primerament, en un wok amb un raig d’oli d’oliva, fem la bolonyesa com explico a la meva recepta i deixem que vagi coent-se a foc baix.
Mentrestant es cou la bolonyesa, en una cassola fonda amb: aigua, un pessic de sal i dues nous de mantega, bullim els macarrons fins que estiguin cuits en el seu punt, els escorrem i els reservem.
A part, agafem els llardons i amb la batedora elèctrica els esmicolem una mica i els reservem.
Quan ja tenim la bolonyesa gairebé llesta, hi afegim els llardons, els hi donem unes voltes amb el mànec del wok, i tot seguit hi afegim els macarrons, corregim de sal, i a continuació hi afegim els talls de pernil d’ànec ben repartits amb els macarrons, i deixem que s’acabi de coure tot plegat deu minuts més, i ja ho tindrem a punt per servir a taula repartit en quatre plats fondos.
Font: receptes.cat