Bacallà a la crema d’espàrrecs i pebrots

Ingredients per a 4 persones: 4 lloms de bacallà dessalat, 1 ceba, 250 g d’espàrrecs verds, 1/2 pebrot vermell, 2 grans d’all, 1 gotet de llet, 1 got de nata líquida, 2 cullerades de farina de blat de moro, julivert picat, nou moscada, oli d’oliva, sal.

Així es prepara: En una cassola amb una mica d’oli, es fregeix la ceba i el pebrot, ambdós picats menuts, i l’all laminat; quan la ceba estigui picada, i sense que l’all es cremi, s’afegeix la meitat de llet i els espàrrecs nets i trossejats, i es deixa coure a foc lent.

A la resta de la llet es dissol la farina de blat de moro i s’aboca a la cassola quan els espàrrecs estiguin tendres; quan comenci a espessir, s’afegeix la nata líquida i s’assaona amb nou moscada i sal. En aquest moment s’incorporen els lloms de bacallà dessalat, i es deixa coure a foc lent amb la cassola tapada fins que el peix estigui tendre. Dos o tres minuts abans de retirar-lo del foc, s’empolvora amb julivert.

Font: Regió 7

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari

Newsletter

Introduïu la vostra adreça electrònica a continuació per subscriure-us al nostre newsletter i rebre ofertes exclusives, promocions y notícies.

Gràcies per subscriure-us!

Something went wrong.