Ingredients per a 4 persones: 1/2 kg de salmó, 1/4 kg de tomàquet, 1/2 ceba, 4 cullerades de molla de pa, 4 ous, llet, vi blanc, 1 gra d’all, salsa vinagreta, oli d’oliva , sal.

Així es prepara: El tomàquet, pelat i tallat a trossos, es posa en una paella al foc amb dues cullerades d’oli i es deixa coure fins que espesseixi. Es retira del foc, es passa pel passapuré i s’incorpora la molla de pa remullada en llet i escorreguda. El salmó es posa a coure amb un got de vi, la ceba, l’all i sal durant 30 minuts. Quan estigui llest, es treu, se li treuen les espines i es pica molt sovint; després, se li afegeix la salsa de tomàquet i els rovells 1-1; finalment, s’afegeixen les clares batudes a punt de neu, barrejant bé i procurant que baixin el menys possible. El preparat s’aboca en un motlle greixat i folrat amb paper, i es cou al bany Maria durant 30 minuts. Es deixa refredar i se serveix acompanyat de salsa vinagreta.

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari