Ingredients: 10 làmines de pasta integral, 1/2 kg de lluç, 1 ceba, 1 ou, 1 rovell, 1 llauna de salsa de tomàquet, farina, 1/2 got de vi blanc, mantega, all, formatge ratllat, julivert, oli d’oliva, sal.

Així es prepara: En una cassola es tiren 3 3/4 litre d’aigua, la ceba trossejada, una branca de julivert i el vi blanc; quan arrenqui el bull, s’afegeix el lluç, s’assaona i es deixa coure durant 15 minuts. Al cap, es treu el peix i el brou es cola i es reserva. En una cassola es fonen dues cullerades de mantega; després, es tiren dues cullerades de farina i s’ofega; s’agrega llavors el brou de coure el peix “remenant perquè no es formin grumolls”, dues cullerades de salsa de tomàquet i sal, i es deixa coure lentament durant 15 minuts. Passat aquest temps, s’afegeix el lluç esmicolada i un rovell d’ou. Mentrestant, es couen els canelons en aigua bullint durant 10 o 12 minuts; després, es passen per aigua freda, s’estenen sobre un drap net i s’omplen. Els canelons farcits es col·loquen en una safata de forn, es cobreixen amb salsa de tomàquet, s’empolvoren amb formatge ratllat i gratinar uns minuts. Es serveixen calents.

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari

Newsletter

Introduïu la vostra adreça electrònica a continuació per subscriure-us al nostre newsletter i rebre ofertes exclusives, promocions y notícies.

Gràcies per subscriure-us!

Something went wrong.