Preparació
Per a la truita de patates: peleu i talleu la ceba i les patates a dauets d’una grandària similar.

En una paella amb oli d’oliva calent abundant, ofegueu la ceba i la patata fins que quedin ben cuites i comencin a daurar-se lleugerament. Retireu-ho sobre un colador de cuina i deixeu-ne escórrer l’excés d’oli.

En un recipient, bateu els ous i afegiu-hi la patata i la ceba sofregides. Afegiu-hi un pessic de sal i barregeu-ho.

En una paella molt calenta i amb un rajolí d’oli d’oliva, fregiu la truita 1 min. Amb l’ajuda d’un plat o d’una tapa de cassola, gireu la truita i coeu-la per l’altre costat, 1 min. Serviu-ho sobre un plat.

Per al bacallà al pil-pil: poseu una paella a foc lent amb un bon raig d’oli d’oliva, els alls a làmines i els lloms de bacallà. Deixeu que el bacallà es confiti i desprengui la gelatina, 4-5 min. Retireu-lo del foc i deixeu que es temperi.

Reserveu els lloms de bacallà confitat i munteu el pil-pil amb l’ajuda d’un colador fi de cuina i formant cercles a la paella, per lligar l’oli amb la gelatina del bacallà.

Un cop lligada la salsa, disposeu les làmines de bacallà sobre la truita.

font: Cuina

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari