Ingredients:

– 1 kg de patates

– 500 g de formatge fresc

– 3 ous

– 2 cullerades d’oli de gira-sol

– Sal i pebre

Estris:

– Un bol gran

– Un pelador

– Un ratllador

– Un batedor manual

– Una cullera de fusta

– Una paella

Pas a pas:

– Demaneu als vostres fills que comptin les patates i les rentin. Proposeu-los que les ratllin ben fines.

– Trenqueu el primer ou en un bol gran i deixeu que els trenquin la resta. Barregeu-ho enèrgicament amb un batedor manual.

– Els nens poden afegir el formatge fresc i les patates ratllades als ous, i després remenar-ho tot amb una cullera de fusta. També poden posar-hi la sal i el pebre.

– Ensenyeu-los a fer un pastisset amb les mans; després, que continuïn ells sols.

– En una paella, escalfeu l’oli. Allunyeu els petits de la paella perquè no es cremin si esquitxa.

– Daureu els pastissets i gireu-los quan tinguin un aspecte cruixent. No els hi deixeu més de cinc minuts per cada banda.

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari

Newsletter

Introduïu la vostra adreça electrònica a continuació per subscriure-us al nostre newsletter i rebre ofertes exclusives, promocions y notícies.

Gràcies per subscriure-us!

Something went wrong.