Ingredients per a 4 persones:

2 pits de pollastre, 2 roses, 1 cullerada de mantega, 1 cullerada d’all en pols, 1 cullerada de pebre negre mòlt, 250 ml de crème fraîche, Mitja tassa de nous, 2 cullerades de mel, 1 cullerada d’aigua de roses, sal.

Elaboració:

Barrejar la sal, el pebre negre i l’all en pols. Tallar els pits de pollastre en quatre parts iguals. Untar cada una d’elles amb la mantega i la barreja de sal, pebre i all. Preescalfar el forn a 170 graus i cuinar-hi el pollastre durant 40 minuts. Deixar-ho reposar. En una liquadora, barrejar la crema fresca, les nous, els pètals d’una rosa i mitja, l’aigua de roses i la mel. Abocar la salsa resultant pel damunt dels pits de pollastre. Decorar el plat amb els pètals restants.

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari