INGREDIENTS (per a 4 persones)
1 kg de sardines fresques
Farina
½ cabeça d’alls
1 ceba mitjana
1 fulla de llorer
1 branca de farigola
1 branca d’orenga
1 cullerada de pebre vermell dolç
50 g de vinagre de vi blanc
360 g d’oli d’oliva
90 g d’aigua
50 g de vi blanc sec
Sal
Pebre blanc
1 escarola de cabell d’àngel

PREPARACIÓ
Netegeu les sardines, escateu-les i traieu-los la tripa. Enfarineu-les i fregiu-les en oli ben calent. Reserveu-les.
Tireu un raig d’oli en una cassola de ferro colat o de fang i sofregiu-hi els alls pelats i laminats i la ceba tallada a tires fines.
Quan es comencin a enrossir, afegiu-hi una cullerada de pebre vermell, les diferents herbes aromàtiques, el vinagre, l’aigua, el vi blanc sec i l’oli restant. Salpebreu-ho.
Incorporeu-hi les sardines i feu-les coure un parell de minuts. Deixeu-les refredar i ja les podeu consumir, tot i que és ideal menjar-les al cap d’un parell de dies, perquè agafen més sabor. Acompanyeu-les d’una bona escarola de cabell d’àngel.

Article relacionat

HUMMUS...

POTSER TAMBÉ T'AGRADA

Deixa el teu comentari